Κάθε Κυριακή…εκδρομή και φιλικά για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Καρδίτσας (photos)

Πιστός στη φιλοσοφία και το πρόγραμμα των Ακαδημιών του παραμένει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας δίνοντας δυναμική συνέχεια στις αγωνιστικές δραστηριότητας μόλις σε πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν.

Για τρίτη διαδοχική Κυριακή (8/10) οι Ερυθρόλευκοι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής άφησαν την Καρδίτσα για να αγωνιστούν στη γειτονική Λάρισα αυτή τη φορά με τον τοπικό Σπάρτακο.

Ειδικότερα, τα τμήματα Προμίνι, Παιδικού και Παγκορασίδων έδωσαν μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα του Λαρισαϊκού Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, γεμίζοντας με πλούσιες μπασκετικές εμπειρίες την ημέρα, πριν καν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας εντυπωσίασαν τόσο με την αθλητική τους επίδοση, όσο και με την άψογη αθλητική τους συμπεριφορά απέναντι στους αντίπαλους παίκτες, σε παιχνίδια που είχαν σκοπό την ψυχαγωγία, την εμπέδωση των κανόνων και των μεθόδων που αναπτύσσονται από τους προπονητές τους σε κατά τη διάρκεια της δουλειάς στις προπονήσεις.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Βαγγέλης Τζέλλας και Τάκης Καλογριανίτης, ενώ τα φιλικά παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς, μένοντας ικανοποιημένοι από το θέαμα και  την πρόοδο των παιχτών.