Ιασωνίδης και Χρηστάκης στον Θεσσαλικό Ματαράγκας!

Συνέχεια στις προσθήκες έδωσε ο Θεσσαλικός Ματαράγκας που μετά από μία πλειάδα νεαρών παιχτών, ενέταξε στο δυναμικό του δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η  ομάδα του Βασίλη Τζέλλου έκανε δικούς της τους Παναγιώτη Ιασωνίδη και Στέλιο Χρηστάκη, παίχτες με παραστάσεις από την Α1 ΕΠΣΚ και όχι μόνο που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Θεσσαλικού.

Ο Χρηστάκης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου με εμπειρία από την Α’ Ερασιτεχνική, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου έως το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- και τη φανέλα του Προδρομιακού. Η τελευταία σεζόν βρήκε τον Χρηστάκη αρχικά στη Νέα Νίκη Καμινάδων και έπειτα στον ΑΣ Απιδιάς με τον οποίο έφτασε έως τα πλέι-οφ της Β2 ΕΠΣΚ.

Ο Ιασωνίδης είναι 28 ετών και πέρυσι στελέχωσε το δυναμικό της Αργεντινής Καρδίτσας στην Α1 ΕΠΣΚ. Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής είναι δεξιός πλάγιος αμυντικός και αμυντικός μέσος, ενώ το προηγούμενο διάστημα φόρεσε τη φανέλα του Σώκρατες (στην ιστορική -πρώτη- άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΚ), της  Δόξας Παλιουρίου και του Προδρομιακού για μία επταετία, ενώ η περυσινή ήταν η δεύτερη θητεία του στην Αργεντινή.