Θωρακίζει την άμυνά της με επιστροφή Θωμά Μπαντή η Δόξα Μητρόπολης!

Ο Θωμάς Μπαντής ξαναγίνεται κάτοικος Μητρόπολης, μετά από απουσία επτά μηνών, αποτελώντας μία σημαντική προσθήκη-επιστροφή παίχτη στα μετόπισθεν της Δόξας!

Ο 28χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016 στη Δόξα, με εξαίρεση το διάλειμμα που έκανε φορώντας από τον περασμένο Οκτώβρη έως σήμερα τη φανέλα  του Διγενή Αρτεσιανού.

Με τον Διγενή, έφτασε έως και τη διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι-οφ και τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ, σκοράροντας δύο φορές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ που μας πέρασε.

Ο Μπαντής προηγουμένως φόρεσε τη σεζόν 2015-16 τη φανέλα της ΑΕ Μουζακίου, συμμετέχοντας και στα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική ενώ είχε ξαναγωνιστεί με την ΑΕΜ για μία διετία, όταν οι Κιτρινόμαυροι ήταν στον 4ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής (2009-11).

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16, ο έμπερος αμυντικός βρέθηκε στον Αίγειρο Μυστεγνών, στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, όπου αγωνίστηκε 11 φορές στο πρωτάθλημα.

Παλαιότερα, ο Μπαντής αγωνίστηκε στον Αστέρα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αχιλλέα Δομοκού στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν 2014-15 έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ πρωταθλητή ΕΠΣΚ με τον Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας