Θωμάς Παπαδόπουλος και Φώτης Ηλιού στην Αναγέννηση!

Ακόμη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προστίθενται στο ρόστερ της Αναγέννησης για τη νέα σεζόν.

Ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Παπαδόπουλος και ο  Φώτης Ηλιού θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τα κιτρινόμαυρα της ΑΣΑ, συμφωνώντας ώστε να ενισχύσουν διαφορετικές γραμμές του γηπέδου.

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος είναι 19 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλος, έχοντας πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League με αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Νωρίτερα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Αναγέννηση, συνεχίζοντας σε Ελπίδες, ΑΟ Καρδίτσα και Εθνικό, στον οποίο έμεινε έως το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ηλιού είναι 21χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Καλλιθέα, Ερμιονίδα, Βύζαντα, Ζάκυνθο, Ίκαρο Καλλιθέας και πρόσφατα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ενώ αγωνίστηκε και στο χθεσινό (19/8) φιλικό με τον Ταυρωπό.

Η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ τον Θωμά Παπαδόπουλο,(19 ετών) που αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ελπίδες Καρδίτσας, ΑΟΚ, Εθνικό Καρδίτσας και ΝΠΣ Βόλο και τον Φώτη Ηλιού (23 ετών) με θητεία σε Καλλιθέα, Ερμιονίδα, Βύζαντα Μεγάρων, Ζάκυνθο, Ίκαρο Καλλιθέας και Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».