Θετική αξιολόγηση από τον Ατρόμητο για τους Γιώργο Πιλάτο, Ηλία Ζάγκο!

Την προοπτική για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους άνοιξαν οι Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές Γιώργος Πιλάτος και Ηλίας Ζάγκος.

Οι δύο 15χρονοι αθλητές, μέλη των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ βρέθηκαν το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι, όπου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών της Ακαδημίας του Ατρόμητου, στο δίκτυο των οποίων έχει ενταχθεί η Ακαδημία Πανελλήνιος Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Πιλάτος που αγωνίζεται στον Πανελλήνιο και ο Ηλίας Ζάγκος που αγωνίζεται στον Ηρακλή Σοφάδων δοκίμασαν τις δυνατότητές τους σε ένα ασκησιολόγιο αξιολόγησης που διεξήχθη στα γήπεδα της Χωράφας και του Ασπρόπυργου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για προπονήσεις, έπειτα και από τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΚ, με τον Ενωσιακό προπονητή Κώστα Γκαβογιάννη να παρακολουθεί και να επιμελείται την πρόοδό τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Ζάγκος αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός και ο Γιώργος Πιλάτος ως δεξιός μπακ-χαφ, θέσεις στις οποίες αγωνίστηκαν σε αυτό το τριήμερο προπονήσεων όπου απέσπασαν θετικές κριτικές.