Θέλει Παναθηναϊκό Τρίτη ή Πέμπτη η ΑΣΑ!

Η ώρα της πρεμιέρας στη Football League πλησιάζει για την Αναγέννηση που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη Δράμα από την τοπική Δόξα, όμως στο Κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο», αυτό που απασχολεί έντονα είναι και το σπουδαίο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Καρδίτσας μετά την 1η αγωνιστική πρωταθλήματος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για τη 2η «στροφή» των Ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ιστορικό παιχνίδι που αναμένεται να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής.

Στην ΑΣΑ, επιθυμούν την καλύτερη δυνατή οργάνωση σε αυτή τη συνάντηση και τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις ώστε να κυλήσει επιτυχώς από κάθε άποψη αυτό το ματς, αναμένοντας τον ορισμό της ΕΠΟ για την ημερομηνία του αγώνα.

Η δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου έχει οριστεί για το τριήμερο Τρίτη-Πέμπτη 24-26 Οκτωβρίου και οι Κιτρινόμαυροι αιτήθηκαν το ματς να γίνει Τρίτη ή Πέμπτη (λόγω και του απογευματινού ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων), με την τελική απόφαση να λαμβάνεται και μετά τη συγκατάθεση του OTE TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης.