Η 21η Ιουλίου, ημέρα αποφάσεων στη Νέα Νίκη Καμινάδων!

Ημέρα αποφάσεων είναι η 21η Ιουλίου για τη Νέα Νίκη Καμινάδων, καθώς όρισε την ετήσια Γενική της Συνέλευση ενόψει του προγραμματισμού για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ιστορικός Σύλλογος επέστρεψε δυναμικά πέρυσι το καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και επιθυμεί ανάλογη συνέχεια, η οποία θα επιτευχθεί μόνο με ενεργή συμμετοχή και έμπρακτο ενδιαφέρον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε και καλεί τα μέλη, τους φίλους και όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στη διαδικασία οργάνωσης, την Παρασκευή, 21 Ιουλίου στις 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμινάδων.

Τα θέματα της Γ.Ν. αφορούν τόσο την περασμένη σεζόν, όσο και αυτής που έρχεται και αφορούν την αντρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής που λειτουργούν από πέρυσι με πολύ καλά δείγματα γραφής.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του αθλητικού Σωματείου Νέας Νίκης Καμινάδων, σύμφωνα με το καταστατικό της και την κείμενη Νομοθεσία, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα 21-07-2017 και ώρα 20:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων, με σκοπό, τόσο τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς όσο και τον απολογισμό της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Θέματα:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2016-17
  3. Οικονομικός απολογισμός περιόδου 2016-17
  4. Αγωνιστικός απολογισμός περιόδου 2016-17
  5. Απαλλαγή ευθύνης πεπραγμένων των μελών Δ.Σ. περιόδου 2016-17
  6. Προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά
  7. Εγγραφή νέων μελών στο Σωματείο
  8. Τροποποίηση καταστατικού του Σωματείου
  9. Οργάνωση και προγραμματισμός τμημάτων υποδομής του Σωματείου
  10. Διάφορα Θέματα

Η ιστορική Νίκη Καμινάδων χρειάζεται τη στήριξη όλων των μελών της ομάδας που ενδιαφέρονται για την πορεία του Ποδοσφαιρικού μας Συλλόγου.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, καθώς έχει ανάγκη των προτάσεων και της ενεργής συμμετοχής όλων μας, για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα.

Η Ιστορία συνεχίζεται…

Το Δ.Σ.

της Νέας Νίκης Καμινάδων»