Η ολοκλήρωση των ανανεώσεων έφερε επτά αποχωρήσεις από τον Α.Σ. Καρδίτσας

Μετά  από πέντε μεταγραφικές προσθήκες και έξι ανανεώσεις με παίχτες της προηγούμενης σεζόν, ο ΑΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με επτά αθλητές του, ενός εκ των οποίων με τη μορφή υποσχετικής (δανεισμού).

Συγκεκριμένα, οι Γρηγόρης Παππάς, Χρήστος Λάκκας, Κοσμάς Πανταζής, Παντελής Σκορδάς, Στέργιος Δόγρανλης και Μιχάλης Πάσσας δε θα συνεχίσουν με τα Κυανόλευκα, τη στιγμή που ο Χρήστος Ζωιτσάκος παραχωρείται με υποσχετική ενός έτους στον Γ.Σ. Σοφάδων.

Οι νεοφώτιστοι στην Α2 Εθνική κατηγορία Καρδιτσιώτες ευχαριστούν για την  προσφορά τους παραπάνω αθλητές που ανήκαν τον τελευταίο έναν χρόνο στην ομάδα, με τους Μιχάλη Πάσσα και Χρήστο Ζωιτσάκο να κάνουν «διάλειμμα» μετά από μία διετία και δύο διαδοχικές ανόδους με τους Κυανόλευκους.

Η ανακοίνωση των Κυανόλευκων:

«Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ανανεώσεων, ο Α.Σ. Καρδίτσας οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αθλητές που – για διαφορετικούς λόγους- δε θα βρίσκονται τη νέα περίοδο στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Α2.

Συγκεκριμένα, έμειναν ελεύθεροι οι Γρηγόρης Παππάς, Χρήστος Λάκκας, Κοσμάς Πανταζής, Παντελής Σκορδάς, Στέργιος Δόγρανλης. Στους δυο πρώτους αθλητές έγινε πρόταση ανανέωσης, όμως προτίμησαν άλλη μπασκετική «στέγη», κάτι που είναι απολύτως σεβαστό από μέρους του Α.Σ.Κ.. Σε όλους τους, αξίζει ένα «μπράβο» για τη συμβολή τους στην πορεία της ομάδας και την άνοδο για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική.

Επίσης, έληξε η διετής υποσχετική του Μιχάλη Πάσσα, ο οποίος θα συνεχίσει στο Γ.Σ.Σοφάδων. Πρόκειται για έναν αθλητή που αποτέλεσε ενεργό μέλος της ομάδας σε δυο συνεχόμενες ανόδους, τίμησε τη φανέλα του Α.Σ.Κ. και ξεχώρισε με τον άψογο χαρακτήρα του.

Ειδική αναφορά αξίζει στο Χρήστο Ζωιτσάκο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Καρδιτσιώτικου μπάσκετ. Ο Χρήστος, ήταν «παρών» σε δυο ανόδους της ομάδας μας και στα 17 του χρόνια, αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για το μπάσκετ της περιοχής. Ειδικά για την επόμενη περίοδο, θα αγωνιστεί με υποσχετική ενός έτους στο Γ.Σ. Σοφάδων, προκειμένου να έχει αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες και να επιστρέψει τη νέα χρονιά, πιο έτοιμος και δυνατός. Άλλωστε, στο Χρήστο ο Α.Σ.Κ. στήριζε και στηρίζει πάρα πολλά.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για την προσφορά τους στο σωματείο μας και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη στη συνέχεια».