Η νέα κερκίδα στη Φαναρίου έτοιμη να υποδεχτεί τους φίλους του Αστέρα! (pics+vds)

Τη νέα κερκίδα του έχει πλέον σε πλήρη λειτουργία το γήπεδο της Φαναρίου!

Το έργο κατασκευής της νέας κερκίδας ολοκληρώθηκε στην έδρα του Αστέρα, αντικαθιστώντας την παλαιά κερκίδα, με μία ολοκαίνουρια, μετά από δέκα σχεδόν χρόνια!

Η νέα κερκίδα είναι λυόμενη μεταλλική και τοποθετήθηκε ακριβώς στη θέση της παλιάς, η οποία είχε ανεγερθεί με αφορμή την άνοδο του Αστέρα Καρδίτσας στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2008-09!

Η κερκίδα περιλαμβάνει μεταλλικό σκελετό και αντιολισθητική επένδυση, δημιουργώντας κατά μήκος της έξι σειρές που η καθεμία τους περιλαμβάνει 75 καθίσματα, με συνολικό αριθμό 450 καθισμάτων.

Διαθέτει τρεις διαδρόμους ανόδου και μέγιστο ύψος τα 2,5 μέτρα, προσφέροντας εύκολη προσβασιμότητα, ασφάλεια και ιδανική θέα για τον φίλαθλο.

Η κατασκευή περιλαμβάνει πλαϊνά και οπίσθια κιγκλιδώματα ασφαλείας και τα ερυθρόλευκα καθίσματα συνθέτουν μία πολύ καλαίσθητη εικόνα, στα χρώματα του Αστέρα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια του Συλλόγου της Φαναρίου σε βάθος τριετίας, όπου με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε την πρόκριση του έργου, σε μία κερκίδα που είχε φθαρεί, τα καθίσματά της είχαν αφαιρεθεί, ενώ το ξύλινο δάπεδό της είχε υποχωρήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Στην κατασκευή υπάρχει μπροστινός διάδρομος, επίσης αντιολισθιτικός, με την εξέδρα να είναι έτοιμη προς χρήση, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς του Αστέρα το Σάββατο (27/10) με αντίπαλο τη Νέα Νίκη Καμινάδων για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ.

Σειρά παίρνουν οι πάγκοι!

Μέσα στο φάσμα των εργασιών περιλαμβάνεται και η αντικατάσταση των πάγκων στον αγωνιστικό χώρο. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και εκεί και σύντομα το γήπεδο της Φαναρίου θα αποκτήσει επίσης ολοκαίνουριους πάγκους.