Ευχαριστεί τους υποστηρικτές/χορηγούς για τα μπαράζ ανόδου η Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Καρδίτσας πριν λίγες μέρες, 22-26 Ιουνίου, συμμετείχε στους αγώνες μπαράζ βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο Πεύκων, στο Ρετζίκι. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό δύσκολες συνθήκες καθώς οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές (37°C) εκείνες τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και ειδικά στο γήπεδο, όπου δεν υπήρχε κλιματισμός.

Ο Απόλλων είχε συμμετάσχει άλλες δύο φορές στο παρελθόν σε αντίστοιχους αγώνες, οπότε και είχε κερδίσει το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Ακόμη, είχε συμμετάσχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων όπου και μετράει μια τέταρτη και μια τρίτη θέση αντίστοιχα. Μετά την τελευταία συμμετοχή της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία, ακολούθησαν 10 περίπου χρόνια συμμετοχής της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα (ΕΣΚΑΘ) χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις. Φέτος για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια, ο Απόλλων κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας και το δικαίωμα να διεκδικήσει εκ νέου την άνοδό της σε εθνική κατηγορία μέσω αγώνων μπαράζ.

apollwn karditsas gynaikes mparaz 2016 (1)

Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων παρατάχθηκε με ένα αρκετά νεαρό ρόστερ (5 παίχτριες ήταν μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου) και με την απουσία της βασικής παίχτριας κατά τη διάρκεια της χρονιάς Λίλας Λούντζη. Η ομάδα του Κώστα Ναούμ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πάλεψε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος, όμως δεν κατάφερε να πάρει παρά μόνο μία νίκη. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και οι άλλες ομάδες παρατάχθηκαν με πιο πλήρη ρόστερ, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να μένει από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων και να χάνει τελικά λόγω έλλειψης αλλαγών. Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια ήταν καθημερινά.

apollwn karditsas gynaikes mparaz 2016 (2)

Τελικά, η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την Α2 ήταν η Ασπίδα Ξάνθης, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί αρκετές φορές στα μπαράζ. Ο Απόλλων μπορεί να μην κατάφερε την πρόκριση στην ανώτερη κατηγορία, όμως αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες παίζοντας και με ομάδες υψηλότερου επιπέδου αλλά και την ευκαιρία να δεθεί περισσότερο σαν ομάδα. Φυσικά, χωρίς τη βοήθεια των χορηγών και υποστηρικτών ο Απόλλων δε θα είχε καν τη δυνατότητα να συμμετέχει σ’ αυτούς τους αγώνες και σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους:

ΧΟΡΗΓΟΥΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΚΗ-ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ
CIAO-ESPRESSO BAR
PANKΟ
ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ-ΟΠΤΙΚΑ
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
CHARLOT
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ-ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ-ΟΙΝΟΙ
ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΖΟΡΜΠΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
EMBARGO
ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
MAMALOU
JABIK
ΤΖΑΜΠΑΤΟ
ΑΡΤΟΖΥΜΟ
CLEVER
NORTH BRIDGE
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
CADILLAC RECORDS
ΜΗΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΕΛΕΝΑ-ΝΥΦΙΚΑ
ΓΙΩΤΑ-ΟΥΖΕΡΙ
FAST FOOD NICK
NISSAN ΜΠΟΥΚΗΣ
PEUGEOT ΜΠΑΛΑΚΤΣΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΣ
ΑΡΩΜΑΤΙΖΩ
ΛΑΦΑΓΙΕΤ
VITRAGE
ΝΕΣΤΟΡΑΣ
ΛΙΧΟΥΔΗΣ
MATTAS SPORT
ASTRON HOTEL
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΩΚΟΣ PC UNIVERSE
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΧΑΛΙΑ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ATHLOSPORT
ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ MEN’S STYLE
EX-TRE
LA FIAMMA

Επίσης το Δ.Σ του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον αντιπεριφερειάρχη  κ. Βασίλη Τσιάκο καθώς και το Δ.Σ του ΚΤΕΛ Καρδίτσας και τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Σιατήρα για τη βοήθεια που παρείχαν στη γυναικεία ομάδα στη μετάβαση όσο και στην επιστροφή στη Θεσν\νίκη, για τους αγώνες μπαράζ.

apollwn karditsas - olympiakos karditsas gynaikes 2015-16 (14)