Ευχαριστήριο του ΑΣ Αναγέννηση για το Πασχαλινό τουρνουά Ακαδημιών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο πασχαλινό τουρνουά που πραγματοποίησε ο Α.Σ. Αναγέννηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδος «Γιώργος Μπαζής», την Τέταρτη και την Πέμπτη 11 και 12 Απριλίου αντίστοιχα στο Σταυρό Καρδίτσας.

Με την συμμετοχή 400 παιδιών τα γήπεδα του Α.Σ. Αναγέννηση γέμισαν παιδικές φωνές και χαμόγελα, με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα και να αφήνουν ευχαριστημένους τους γονείς τους που κατέκλυσαν τους χώρους του προπονητικού κέντρου, αλλά και ικανοποιημένους τους προπονητές τους που είδαν τους αθλητές τους να προσπαθούν να παρουσιάσουν στο γήπεδο όλα αυτά που μαθαίνουν μαζί τους καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Η ανάπτυξη της φιλίας και των σχέσεων μεταξύ των παιδιών αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο της διεξαγωγής αυτού του είδους των δράσεων. Η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών αποτελεί βασικό μέλημα τόσο των προπονητών αλλά και των γονέων που εμπιστεύονται ότι πιο πολυτιμότερο έχουν, προκειμένου να διαμορφώσουν χρήσιμους και ψυχικά υγιείς ανθρώπους στην αυριανή κοινωνία.

Στο αγωνιστικό μέρος το οποίο έχει λιγότερη σημασία σε αυτού του είδους τις δράσεις θα πρέπει να αναφέρουμε ότι συμμετείχαν 400 αθλητές, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 60 αναμετρήσεις στα τρία γήπεδα του κέντρου μας σε όλες τις κατηγορίες: Παίδες γεννηθέντες 2003-2004, Προ παίδες γεννηθέντες 2005-2006,Τζούνιορ γεννηθέντες 2007-2008, Προ τζούνιορ γεννηθέντες 2009-2010 και Μπαμπίνι γεννηθέντες 2011 με την συμμετοχή Ακαδημιών ποδοσφαίρου από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Οι Ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν οι εξης:

Α.Σ.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 1

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ

Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές και τους συνοδούς των παραπάνω Ακαδημιών για την τιμή που μας κάνανε και συμμετείχαν στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, το διήμερο 11-12 Απριλίου στη πόλη της Καρδίτσας και όχι μόνο. Κλείνοντας πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το εγχείρημα με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το προπονητικό επιτελείο του Α.Σ. Αναγέννηση, τους γιατρούς και όλους τους πιστούς εθελοντές «Αναγεννησιώτες» που βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες για την υλοποίηση αυτής της δράσης. Όλοι φύγανε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρόνια.

                                                                      ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904