Ευχαριστήριο της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Πυροσβεστικής

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, η οποία την Πέμπτη (28/6) ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων της πόλης, φτάνοντας μια «ανάσα» από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει τις ευχαριστίες της στον προπονητή κ. Βασίλη Κρομμύδα που με προθυμία και ειλικρινές πνεύμα συνεργασίας ανέλαβε το προπονητικό μας κομμάτι.

Τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του, για τις σχέσεις φιλίας που αναπτύξαμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στο τμήμα μπάσκετ της Αναγέννησης.

Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην αναφερθούμε στο μέλος μας κ. Γιώργο Τσιαμούρα, ο οποίος συντόνισε την προσπάθεια, όντας ο εμπνευστής της και πετυχαίνοντας την καθιέρωσή της με τη διαρκή ηθική και υλική του στήριξη αλλά και με την προσφορά του αγωνιστικά».