Ευχαριστήριο και συγκίνηση από τους Παλαίμαχους της Αναγέννησης!

Τη συγκίνησή τους για την αντάμωση στη γιορτή της Αναγέννησης και τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι  Παλαίμαχοι των Κιτρινόμαυρων της δεκαετίας του ’70, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο στη χοροεσπερίδα του προηγούμενου Σαββάτου (11/2).

Η ανακοίνωση των Παλαμαιάχων:

«Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, για τη μεγάλη τιμή, να μας απονείμει τιμητική πλακέτα, για την προσφορά μας στο ποδόσφαιρο της περιοχής και όχι μόνο.

Θεωρούμε υποχρέωση και χρέος μας, να αφιερώσουμε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική βράβευση, στους συμπαίκτες μας, που συμμετείχαν στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, στη χρυσή δεκαετία του ’70, αλλά έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε ποτέ, θα τους νιώθουμε δίπλα μας και θα τους μνημονεύουμε, σε κάθε εκδήλωσή μας…».

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Βασίλης Πλακιάς στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της βράβευσης είχε σημειώσει:

«Η δεκαετία του ’70 χαρακτηρίστηκε, ως χρυσή δεκαετία για το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και από τυχαία γεγονότα και μόνο, δεν πετύχαμε το μεγάλο στόχο, την άνοδο της ομάδας μας, στην ‘Α εθνική κατηγορία. Μπορεί να μη πετύχαμε το μεγάλο στόχο, κερδίσαμε όμως την αγάπη, την εκτίμηση και το θαυμασμό των φιλάθλων μας και ολόκληρης της Ελλάδας.

Εκ μέρους των παλαιμάχων της δεκαετίας του ’70, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, για την ύψιστη τιμή να μας απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά μας στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά ειναι χαραγμένο πάνω στην πλακέτα.

Αμέσως, μετά, θα γίνει η απονομή των επάθλων, σε όλους εμάς, που δημιουργήσαμε τη μεγάλη ομάδα της χρυσής δεκαετίας του ’70. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τους συμπαίκτες εκείνης της εποχής, που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές, μέσα στα χωμάτινα τερέν, αλλά και έξω από αυτά, με χαρές και λύπες, αλλά πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι.

Κώστας Μαντέλος, Στέφανος Παπανικολάου, Γιώργος Μπαζής, Τάκης Θεολόγης, Χρήστος Ιατρού, Λούλης Ραχαβέλιας, Αποστόλης Τσιαπέρας. Δε θα τους ξεχάσουμε, θα τους νιώθουμε πάντα δίπλα και θα αναπολούμε τις όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές εκείνης της εποχής. Όπως, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, τους παλαίμαχους, που φόρεσαν και τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, προπολεμικά, μετά τον πόλεμο στις δεκαετίες του ’50 και ’60 και μεταγενέστερα, με πρόσφατη απώλεια του Αχιλλέα Αδαμόπουλου και του Σεραφείμ Καφαντάρη. Θα τους θυμόμαστε και πάντα θα τους μνημονεύουμε σε κάθε μας εκδήλωση».