Ευχαριστήριο Θωμά Μπάτσα για τη φετινή χρονιά στον Αετό Αγίου Θεοδώρου

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Αετό Αγίου Θεοδώρου με τους Κιτρινόμαυρους να επιτυγχάνουν με άνεση την παραμονή τους στην Α1 Ερασιτεχνική, μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ.

Ο Αετός είχε σαφή πρόθεση να ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό του και να αξιοποιήσει ταλέντα της περιοχής, φτάνοντας στο στόχο της ανανέωσης του ραντεβού τους με την Α1.

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, ο πρόεδρος του Αετού κ. Θωμάς Μπάτσας εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στο να στεφθεί με επιτυχία η φετινή πορεία του Αετού Αγίου Θεοδώρου.

Τους προπονητές Φώτη Ράικο, Κώστα Σιακάρα, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας, τους ανθρώπους του Δ.Σ. που έτρεξαν τον φετινό προγραμματισμό και φυσικά τον κόσμο που εμπιστεύτηκε και στήριξε τον Σύλλογο και στους χορηγούς, αποδεικνύοντας πως ο Αετός μπορεί να πορευτεί με πιο υψηλές βλέψεις στο μέλλον, έχοντας ως πυξίδα του το γηγενές ταλέντο.

Καλό υπόλοιπο στις ομάδες που συνεχίζουν στα πρωταθλήματα την προσπάθειά τους και συγχαρητήρια σε εκείνες που ολοκλήρωσαν τη φετινή τους προσπάθεια».