Ευχαριστήρια επιστολή του διαιτητή Αμβρόσιου Πήτα

Ο εν ενεργεία διαιτητής της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Αμβρόσιος Πήτας βάζει άνω τελεία στην ενεργό του δράση λόγω μετοίκησής του στο εξωτερικό.

Με μία όμορφη και περιεκτική ανακοίνωση προς την ΕΔ/ΕΠΣΚ, την τοπική Ένωση και τα Σωματεία της, κοινοποίησε την εν λόγω απόφαση.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους αναγκάζομαι να μετακομίσω στο εξωτερικό, βάζοντας μία παρένθεση στην διαιτησία.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μανώλη Παλάσκα για τη στήριξη που είχα σε ότι χρειάστηκα, τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Στέφανο Καλυβιώτη για την εκπαίδευση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και τον κ. Αγγελακόπουλο Ιωάννη για την γνώση που μου προσέφερε και φυσικά τις παρατηρήσεις με σκοπό την βελτίωση μου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους με τους οποίους είχαμε μία άρτια συνεργασία, να τους ευχηθώ να είναι δυνατοί στο δύσκολο έργο που δίνουν και να κρατάνε πάντα ψηλά την Καρδιτσιώτικη διαιτησία.

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω μία συγνώμη από οποίο σωματείο αδίκησα η αισθάνεται ότι το αδίκησα με κάποια από τις αποφάσεις μου χωρίς να υπάρχει ποτέ η σκοπιμότητα καθώς όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη».