Επιστροφή Παναγιώτη Γραββάνη στη Δόξα Μητρόπολης!

Ο Παναγιώτης Γραββάνης είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Δόξα Μητρόπολης, την οποία θα καθοδηγήσει ξανά από σήμερα (20/3) έως το φινάλε της σεζόν!

Ο τεχνικός επιστρέφει στους Κιτρινόμαυρους με στόχο να υλοποιήσει αυτό που…άφησε στη μέση πέρυσι, οδηγώντας τη Δόξα σε μία εντυπωσιακή πορεία στα πλέι-οφ, η οποία μέχρι το 85′ της τελευταίας αγωνιστικής την έφερνε στη Γ’ Εθνική.

Ο Γραββάνης πραγματοποίησε, μάλιστα, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, σε ένα περιβάλλον που δε χρειάζεται ιδιαίτερο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί και να περάσει τη φιλοσοφία του, αφού ήδη οι Κιτρινόμαυροι βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας τα «θέλω» του νέου τους τεχνικό, όπως και ο ίδιος τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σταθούμε και στη σημειολογική χρονική σύμπτωση που φέρνει ξανά τον Παναγιώτη Γραββάνη στο «τιμόνι» της Δόξας, αφού πέρυσι είχε αναλάβει την ομάδα 19 Μαρτίου 2017 (έξι «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν και στα πλέι-οφ) και φέτος αναλαμβάνει στις 20 Μαρτίου 2018 (με πέντε ματς να απομένουν + τα πλέι-οφ).