Επιστρέφει Ελλάδα ο Μίλερ, το παλεύει για αδειοδότηση η ΑΣΑ!

Η επιστροφή του Κλάους Ντίτερ Μίλερ στην Ελλάδα είναι αυτή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Αναγέννησης, το πολύκροτο ζήτημα της αδειοδότησης και τις επόμενες κινήσεις των Κιτρινόμαυρων πάντα σε επίπεδο ΠΑΕ.

Η έλευση του Γερμανού επιχειρηματία στη χώρα μας χρονολογείται για την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, με την ημερομηνία της Δευτέρας (17/7) να είναι εξαιρετικά σημαντική σχετικά με την ενεργοποίηση της μεταβίβασης της ΠΑΕ και την εξουσιοδότηση της νέας διοίκησης να εκπροσωπεί  την ομάδα και τυπικά.

Ήδη κάποιες κινήσεις έχουν σημειωθεί σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, όμως αυτές αφορούν το εναλλακτικό πλάνο της νέας διοίκησης που αφορά το ενδεχόμενο μή αδειοδότησης της ομάδας που θα επιφέρει περιορισμό στις μεταγραφές και το έμψυχο δυναμικό.

Εδώ να αναφέρουμε ότι η ΠΑΕ Αναγέννηση δεν πήρε άδεια (όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Football League, πλην του ΑΟ Τρίκαλα και του Παναιγιαλείου), όμως ευελπιστεί να αποκτήσει σε δεύτερο βαθμό, καθώς, όπως τονίζεται και μάλιστα προέβη σε δημόσια δήλωση και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπούρμπος, μοναδικό πρόβλημα ήταν ότι πληρώθηκε εκπρόθεσμα μία ρύθμιση προς την εφορία. Συγκεκριμένα το ποσό καταβλήθηκε στις 24 Ιανουαρίου και υπάρχουν και οι αποδείξεις. Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θεωρούν πως η επιτροπή εξάντλησε την αυστηρότητά της και αισιοδοξούν πως σε δεύτερο χρόνο θα ανατραπούν τα δεδομένα.

Έτσι, το αγωνιστικό πλάνο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει ολοκληρωτικά, με τα τωρινά δεδομένα όμως η ΠΑΕ κινείται στο να στελεχώσει το ρόστερ ώστε να διασφαλίσει κάθε σενάριο που ίσως την οδηγήσει με την πλάτη στον τοίχο, ενώ στο θέμα του προπονητή, οι παραπάνω λεπτομέρειες αφήνουν ακόμα «ρευστή» την κατάσταση.