Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. του ΑΣ Αναγέννηση του κ. Σωτήρη Κορέλα

Την παραίτησή του από Πρόεδρος του ΑΣ Αναγέννηση κοινοποιεί με δημόσια επιστολή του ο κ. Σωτήρης Κορέλας.

Ο άνθρωπος που τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχε ενεργά στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη της ΑΣΑ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση για προσωπικούς λόγους, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας αυτά τα χρόνια και να τονίσει ότι παραμένει δίπλα της για οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο κ. Κορέλας υπηρέτησε τόσο ως αντιπρόεδρος, όσο και ως πρόεδρος την Ερασιτεχνική Αναγέννηση και στην πρόσφατη (12/7) Ανοιχτή Γενική Συνέλευση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, τόνισε την απαραίτητη ανάγκη για συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική αλλά και την ύπαρξη δυνατότητας εξεύρεσης οικονομικών πόρων για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αρκεί να βρεθούν πρόσωπα που θα αναλάβουν την οργάνωση και τη λειτουργία της, λαμβάνοντας τη δέουσα στήριξη όλων.

Η επιστολή του κ. Κορέλα:

«Μετά από 4 δημιουργικά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της πόλης μας, στον Ερασιτέχνη Αναγέννηση Καρδίτσας από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Δ.Σ. που είχαμε άψογη συνεργασία, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στα τμήματα υποδομής (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλεϊ) και όλους τους φίλους της ομάδας μας που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν.

Όμως για προσωπικούς λόγους και μόνο λόγους έχω υποβάλλει την παραίτησή μου προς το Δ.Σ. από τη θέση του προέδρου αλλά και από μέλος του Δ.Σ. υποσχόμενος ότι πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Με τιμή,

Σωτήρης Κορέλας»