Επιστολή παιχτών-τεχνικού τιμ Αναγέννησης: «Να σταματήσει το παιχνίδι εντυπώσεων – Απομένουν πέντε τελικοί»!

Έκπληξη προκάλεσε στο αγωνιστικό τμήμα της Αναγέννησης επιστολή του Κλάους Ντίτερ Μίλερ που ανακοινώνει την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ αλλά και μία σειρά γεγονότων, την οποία χαρακτηρίζει ως «παιχνίδι εντυπώσεων».

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ των Κιτρινόμαυρων καλούν τον κόσμο και όσους ασχολούνται ενεργά με την ομάδα διοχετεύσουν την ενέργειά τους στη στήριξή τους, καθώς απομένουν ακόμη 5 τελικοί, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη έκπληξη το ποδοσφαιρικό και προπονητικό επιτελείο διάβασε το περιεχόμενο της δημόσιας επιστολής παραίτησης του κ. Κλάους Μίλερ την ίδια ώρα που η ομάδα μας δίνει τεράστιο αγώνα στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος για να παραμείνει στη Football League.

Θα θέλαμε από την πλευρά μας να ενημερώσουμε τον κ. Μίλερ πως καλό θα ήταν να βρει μια λύση στα θέματα της ομάδας και όχι να στηλιτεύει και να σπιλώνει τον μόχθο μας σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή της σεζόν.

Η ιστορία της ομάδας είναι μεγάλη και η φανέλα της βαριά, γι’αυτό καλό θα ήταν ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει το παιχνίδι εντυπώσεων.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μάτωσε για να καταφέρει να πάρει έναν βαθμό σε ένα ματς που από το πρώτο ημίχρονο φαινόταν χαμένο. Επικριτικά σχόλια μομφής κατά του τίμιου ιδρώτα μας στον αγωνιστικό χώρο δεν επιδέχονται περαιτέρω συζήτησης όταν η υπερπροσπάθεια που έγινε υπερβαίνει όποιο αντίθετο συμπέρασμα. Καλούμε όποιον αγαπά  πραγματικά την ομάδα να διοχετεύει την ενέργειά του στη στήριξή της και όχι στην αναζήτηση ψεγαδιών ατελέσφορα.

Η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται ηρεμία και συσπείρωση, αφήνοντας στην άκρη τα λόγια και δουλεύοντας για την αίσια έκβαση της αγωνιστικής περιόδου.

ΥΓ: Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας και να είναι στο πλευρό της ομάδας. Απομένουν πέντε τελικοί»!