Επισημοποίησε τις προσθήκες και τα φιλικά προετοιμασίας η Αναγέννηση!

Τις έως τώρα μεταγραφικές της προσθήκες, Πέτρο Αναστασίου, Δημήτρη, Θέμη Αλεξίου και Γιάννη Αναγνώπουλο ανακοίνωσε και επίσημα η ποδοσφαιρική Αναγέννηση.

Η Δ.Ε. της ποδοσφαιρικής ΑΣΑ ευχαρίστησε επίσης τους φιλάθλους της για την παρουσία τους στη χθεσινή (9/8) πρώτη προπόνηση και έκανε  γνωστές τις ημερομηνίες των φιλικών που θα δώσει.

Αναλυτικά:

«Μετά τη χτεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο μας στο Σταυρό, η τριμελής Διοικούσα Επιτροπή και το ΔΣ του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών.

Η τριμελής Διοικούσα Επιτροπή θέλει να διαβεβαιώσει οτι η ομάδα σταδιακά θα ενισχύεται σε έμψυχο δυναμικό κι ο κόσμος θα ενημερώaνεται μέσω σχετικών ανακοινώσεων.

Το ΔΣ του ΑΣ αναγνωρίζει ότι το εγχείρημα της τριμελούς επιτροπής οτι είναι πολύ δύσκολο αλλά με γνώμονα πάντα την αγάπη μας για το σύλλογο διαβεβαιώνουμε την αμέριστη στηριξή μας στην Επιτροπή που θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να παρουσιαστεί η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο αξιόμαχη.

Τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας είναι ο Πέτρος Αναστασίου (Α.Ο. Μυρίνης), ο Γιάννης Αναγνώπουλος (Νέο Μοναστήρι) και τα αδέρφια Ευθύμης και Δημήτρης Αλεξίου ( Κ-19 Τρικάλων),τους οποίους και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα τα φιλικά παιχνίδια που έχουν κλειστεί ως τώρα για την ομάδα μας και είναι:

18/8 ΤΑΥΡΩΠΟΣ-ΑΣΑ(ΕΚΤΟΣ) 25\8 ΑΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ 5/9 ΑΣΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ 9/9 ΑΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μόνο για το πρώτο φιλικό έχει καθοριστεί ως τώρα η έδρα).

Τέλος ευχόμαστε να είναι καλότυχο και υγιέστατο το αγοράκι του γυμναστή μας Γιώργου Κεφαλά και της συζύγου του Όλγας που γεννήθηκε χτες Πέμπτη».