Επιθετική πολυφωνία στον ΑΟ Φράγκου!

Με επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές συνεχίζει την πορεία του στη Γ’ Ερασιτεχνική ο ΑΟ Φράγκου.

Η νεοσύστατη ομάδα που θα καθοδηγεί ο Νίκος Παπαδημητρίου έχει κατορθώσει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την οργάνωση που έχει, το πώς αντιμετωπίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και με την αγωνιστική της παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήδη, ο ΑΟΦ μετρά 24 γκολ επίθεση και 7 γκολ παθητικό, που αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας, πίσω από τον πρωτοπόρο Θεσσαλικό Γοργοβιτών που θα υποδεχτούν την Κυριακή (16/12) στο ντέρμπι κορυφής.

Οι «Θαλασσί», όμως παρουσιάζουν αξιοσημείωτο ομαδικό πνεύμα, καθότι τα 24 τέρματα έχουν σημειωθεί από εννέα (!) διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Σε ένα πρωτάθλημα που δε φημίζεται για τα μεγάλα ρόστερ, η ομάδα του Φράγκου θα έλεγε κανείς ότι διαθέτει σχεδόν μία 11άδα που έχει επαφή με τα δίχτυα, δείγμα φυσικά και του ισορροπημένου συνόλου της.

Αξίζει να σταθούμε και στο γεγονός ότι σε αυτά τα οκτώ πρώτα ματς που έχει δώσει, ο ΑΟ Φράγκου έχει μόλις ένα «άκοπο» τρίποντο με 0-3, αυτό κόντρα στον ΑΟ Μορφοβουνίου που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, σε ματς που θα μπορούσε να διευρύνει τον επιθετικό του πλουραλισμό.