Επιβεβαίωση με Χάδιαρη, επέστρεψε και επίσημα στον ΑΟ Σελλάνων!

Σα να μην έφυγε ποτέ!

Ο ΑΟ Σελλάνων επισημοποίησε την επιστροφή του Βαγγέλη Χάδιαρη, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να συνεχίζει στην ομάδα του Προαστίου για δεύτερη διαδοχική χρονιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του KarditsaSportiva από το πρωί της Παρασκευής (31/8).

Ο 21χρονος αμυντικός-μέσος ουσιαστικά επιστρέφει μετά από δύο μήνες, καθώς η συμφωνία με τη Σπάρτη δεν προχώρησε, τόσο εξαιτίας των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στην περιοχή μας (είναι φοιτητής στο τμήμα ΤΕΦΑΑ), όσο και λόγω επιθυμίας των δύο πλευρών να αξιοποιήσουν εκ νέου αυτή την ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σελλάνων:

«Ο Α.Ο. Σελλάνων ανακοινώνει την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Χάδιαρη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο 21χρονος μέσος ήταν από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων χειρίστηκε το ζήτημα της επιστροφής σεβόμενη την σφοδρή επιθυμία του ποδοσφαιριστή, την ομάδα της Σπάρτης και τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας με παίχτες ποιότητας.

Χαιρόμαστε που ο Βαγγέλης θα είναι και την φετινή χρονιά στην οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων και του ευχόμαστε υγεία και μαζί να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες».