Επιβεβαίωση με Πατσαρούχα-Κώστα Χαντζή στον ΑΟ Σελλάνων!

Με μία διπλή ενίσχυση συνεχίζει ζωηρά τη μεταγραφική του δραστηριότητα ο ΑΟ Σελλάνων.

Η ομάδα του Προαστίου συμφώνησε την Τετάρτη (18/7) με τους Βαγγέλη Πατσαρούχα και Κώστα Χαντζή, προς πλήρη επιβεβαίωση του KarditsaSportiva.

Έτσι οι προσθήκες για το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κούρτογλου αυξάνεται στις πέντε, μετά το «τριπλό» χτύπημα που προηγήθηκε με τους Τζέκο-Μπιτέλη-Ανδρέα Χαντζή, ενώ επίκειται και η απόκτηση του Γιώργου Μακροστέργιου, ποδοσφαιριστή για τον οποίο το KarditsaSportiva σας ενημέρωσε από τις 6 Ιουλίου!

Ο Πατσαρούχας είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, ως πλάγιος χαφ αλλά κυρίως ως επιθετικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Λαμίας, μετρώντας εμπειρίες από τη Football League και έπειτα από τη Superleague Κ20, ενώ πιο πριν αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου και τη Γ’ Εθνική. Παλαιότερα πέρασε από τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα έχει συγκεντρώσει αξιόλογες αγωνιστικές εμπειρίες.

Ο Κώστας Χαντζής είναι επίσης 20 ετών και αναδείχτηκε από την Αργεντινή Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην Ξάνθη όπου στελέχωσε την Κ-20 στη Superleague. Ο Καρδιτσιώτης περιφερειακός επιθετικός είναι από τις μονάδες που έχουν προοπτική εξέλιξης και θα εμπλουτίσει το δυναμικό του ΑΟΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τους Ευάγγελο Πατσαρούχα και Κωνσταντίνο Χαντζή, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της.

Ο Ευάγγελος Πατσαρούχας είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, ως πλάγιος χαφ αλλά κυρίως ως επιθετικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Λαμίας.

Ο Κώστας Χαντζής είναι από την Καρδίτσα, 20 ετών και αναδείχτηκε από την Αργεντινή Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην Ξάνθη όπου στελέχωσε την Κ-20 στη Superleague».