Επενδύει στον Κώστα Χαντζή ο ΑΟ Σελλάνων!

Ισχυρό αμάλγαμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών επιθυμεί να συνθέσει ο ΑΟ Σελλάνων για τη νέα σεζόν, συνεχίζοντας αυτό που έχτισε από πέρυσι, αλλά με την υπογραφή που θέλει να βάλει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Όπως φανερώνουν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και οι ανανεώσεις, μέλημα του νέου προπονητή και της διοίκησης είναι να στηριχθεί η ομάδα από ντόπιους ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες αλλά και από παιδιά που θα πάρουν την ευκαιρία να σταθούν σε αυτό το επίπεδο, με όφελος και για τα επόμενα χρόνια, τόσο για την ομάδα του Προαστίου όσο  και για το Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο ΑΟ Σελλάνων επενδύει και σε ταλέντα του νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Χαντζής είναι μία «ανάσα» από τον επαναπατρισμό του, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στη Γ’ Εθνική με τους Κυανόλευκους!

Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός, την τελευταία διετία βρίσκεται στην Ξάνθη όπου στελεχώνει την Κ-20 της Ακριτικής ομάδας στη Superleague με πολύ καλά στοιχεία.

Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Αργεντινή Καρδίτσας για να κάνει το άλμα το καλοκαίρι του 2016 στην ομάδα της Ξάνθης, εκεί όπου εκπληρώνει και τις φοιτητικές του σπουδές.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η μεγάλη θέληση για δουλειά και προπόνηση, ενώ κατάφερε πέρυσι με επιτυχία να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού για να επιστρέψει δριμύτερος και έτοιμος να κερδίσει αγωνιστικά λεπτά, όποτε του προσφερθεί η ευκαιρία.