Επενδύει στα ταλέντα του, Νίκο Παπαχρήστο και Νίκο Μπουντούρη ο Θεσσαλικός Ματαράγκας!

Το «φυτώριό» της αξιοποιεί ο Θεσσαλικός Ματαράγκας σε αυτή τη νέα αγωνιστική περίοδο που τον βρίσκει και πάλι ανταγωνιστικό και με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.

Η εντοπιότητα παίζει σημαντικό ρόλο στο συγκρότημα του Μάνθου Ορφανιώτη και η τροφοδότηση της αντρικής ομάδας με παίχτες από την Ακαδημία και φυσικά από τη Ματαράγκα είναι ένα «στοίχημα» που κερδίζει ο ΠΟΜ.

Συνήθως, σε πρωταγωνιστικές προσπάθειες λίγοι προπονητές οι διοικήσεις παίρνουν το ρίσκο να ρίξουν στη μάχη νεαρούς αθλητές και να τους δώσουν την ευκαιρία να λάβουν αγωνιστικές παραστάσεις, με τον Θεσσαλικό να αποτελεί εξαίρεση, αφού ήδη οι Νίκος Παπαχρήστος και Νίκος Μπουντούρης υπολογίζονται σοβαρά από την τεχνική ηγεσία.

Οι δύο 15χρονοι αθλητές από τη Ματαράγκα, προωθήθηκαν φέτος στην ομάδα και συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους με τη διάθεση που έχουν για δουλειά και εξέλιξη.

Ο Παπαχρήστος είναι τερματοφύλακας, ενώ ο Μπουντούρης μεσοεπιθετικός, ξεκινώντας αμφότεροι το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Θεσσαλικού και πλέον αγωνίζονται στην Α1 Ερασιτεχνική σε μία ηλικία που τους επιτρέπει να κάνουν σύντομα το βήμα παραπάνω.

Ο Θεσσαλικός, άλλωστε, συνεχίζει αήττητος και το μέλημά του είναι να έχει μία αξιόλογη εικόνα στο γήπεδο, προσεγγίζοντας ολοένα και περισσότερα παιδιά προς τον αθλητισμό και τη θωράκιση του σωματείο σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό του.