Επίσημο: Αναβολή των αγώνων του κυπέλλου ΕΠΣΚ το Σαββατοκύριακο (15-16/9/2018)

Στην επισημοποίηση της αναβολής των αγώνων κυπέλλου στο Σαββατοκύριακο (15-16/9) προχώρησε η ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά από έκτακτη συνεδρίαση.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αναπάντεχη απώλεια του Γιώργου Αρβανιτάκου που έφυγε σήμερα (15/9) το πρωί από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 18-19 Σεπτεμβρίου και θα τηρηθεί σε όλες τις αναμετρήσεις ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη φόρου τιμής στον εκλιπόντα.

Η ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής:

«H E.E της ΕΠΣ Καρδίτσας σε έκτακτη συνεδρίαση της μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Αρβανιτάκου, εκτιμώντας την προσωπικότητα του, το εξαίρετο ήθος του και την σημαντικότατη προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο αποφάσισε:

1. Να αναβληθούν όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) το Σάββατο 15-9-2018 και την Κυριακή 16-9-2018.

2. Να παραστούν τα μέλη της Ε.Ε στη κηδεία του.

3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους.

4. Αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη « ΦΛΟΓΑ».

5. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) την Τρίτη 18-9-2018 και την Τετάρτη 19-9-2018

6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο

Για την Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας»