Επένδυση με Θάνο Αποστολόπουλο ο Αστέρας Δασοχωρίου!

Ποδοσφαιριστή με παρόν και μέλλον αποκτά ο Αστέρας Δασοχωρίου για το β’ μισό της φετινής σεζόν!

Ο περυσινός πρωταθλητής Β1 ΕΠΣΚ συμφώνησε με τον νεαρό Θάνο Αποστολόπουλο, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ με ταλέντο και εντοπιότητα!

Ο Δασοχωρίτης ποδοσφαιριστής έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην ΠΑ Σοφάδων, απ’όπου ξεκίνησε τα βήματά του στο χώρο και εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Την τελευταία διετία, ο υψηλόσωμος αμυντικός στελέχωσε την αντρική ομάδα της ΠΑΣ, πετυχαίνοντας πέρυσι την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Ερασιτεχνική, ενώ τη σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε πρωταθλητής Παίδων σε επίπεδο ΕΠΣΚ, στον τελικό με τον Εθνικό Καρδίτσας.

Ο Αποστολόπουλος είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ΠΑ Σοφάδων στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής έχει την καλύτερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό έως τώρα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι στυλοβάτης της, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινείται και η αμυντική λειτουργία στην Κ16 του Συλλόγου που έχει δεχθεί όλις εννέα τέρματα.

Είναι ενεργό μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ και πλέον θα ενισχύσει τον Αστέρα στο «μαραθώνιο» της Α1 ΕΠΣΚ, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου στοχεύει να αλλάξει κλιμακωτά επίπεδο.

Με δήλωσή του, ο Θάνος Αποστολόπουλος ευχαριστεί την ΠΑ Σοφάδων για την όμορφη συνεργασία, τους προπονητές Λεωνίδα Τασιούλη, Βησσάρη Καραγεωργόπουλο, Θωμά Τσιάκο για όσα του έμαθαν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην παιδαγωγική συμβολή τους και όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΣ για όσα έζησαν παραμένοντας στο πλευρό της και λέγοντας εις το επανιδείν!