Εξαιρετικό τριήμερο για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή Παλαμά!

Το άριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ανδρικού τμήματος του Ηρακλή Παλαμά είναι κάτι που «φωνάζει» με πολλούς τρόπους. Eεπιβεβαίωση υπήρξε το τραπέζι που έγινε την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου, το βράδυ, στο μεζεδοπωλείο «Το Όνειρο» στον Παλαμά. Εκεί το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου απολαμβάνοντας ένα δείπνο σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Στο τραπέζι επίσης παραβρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση, και κάποιοι άνθρωποι που ακολουθούν πιστά την ομάδα και στηρίζουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αυτής. Εξαιρετικά τιμητική ήταν και η ολιγόλεπτη παρουσία (λόγω κι άλλης υποχρέωσης) στο τραπέζι του προέδρου της ΕΠΣΚ, κ. Μανώλη Παλάσκα και του Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Κωτούζα. Η λαχταριστή γουρουνοπούλα ήταν προσφορά του κ. Αλέξη Παπαγιαννακόπουλου ενώ το υπόλοιπο τραπέζι του κ. Βαγγέλη Κατρανάρα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Το παραπάνω τραπέζι μάλλον υπήρξε προάγγελος καλών νέων και για τα υπόλοιπα τμήματα στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο. Το οποίο δεν ξεκίνησε όμως με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η Κ-16 γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 μέσα στο Μουζάκι από την τοπική Α.Ε. Μουζακίου (Μάτας με φάουλ το γκολ). Το υπόλοιπο διήμερο όμως κύλησε υπέροχα για όλα τα υπόλοιπα τμήματα.

Συγκεκριμένα η Κ-8, Κ-10 και Κ-12 το μεσημέρι του Σαββάτου έπαιξαν, με μεγάλη μάλιστα συμμετοχή, σε τουρνουά που διοργάνωσε ο Εθνικός Καρδίτσας στο γήπεδο του Νοσοκομείου, με τη συμμετοχή ακόμη της Π.Α. Σοφάδων.

Την Κυριακή το πρωί η Κ-14 συνέτριψε στην Ιτέα τον τοπικό Ενιπέα με σκορ 3-10!, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Τα γκολ πέτυχαν οι : Ντίνας (4), Πέτρου (3), Εκκλησιάρχης, Ντούλας και Καρακώστας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το νικηφόρο πέρασμα, την Κυριακή το μεσημέρι, της ανδρικής ομάδας από τη Λουτροπηγή Σμοκόβου με σκορ 1-2 (με ανατροπή μάλιστα!) επί της ομάδας της Μενελαΐδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Τα γκολ πέτυχαν οι Νασιάκος (πέναλτι 1-1) και Τσιανάβας (φοβερή κεφαλιά 2-1).