Εντυπωσιακή ανταπόκριση και μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά Τζούνιορ του Γ.Σ. Σοφάδων!

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μικρών αθλητών στο πανθεσσαλικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων την Κυριακή 13 Μάϊου με την παρουσία τεσσάρων ομάδων από τρεις νομούς . Αίολος Τρικάλων, Κεραυνός Λάρισας, Ολυμπιακός Καρδίτσας και φυσικά ο Γυμναστικός των Σοφάδων  με τα τμήματα junior που διαθέτουν έδωσαν το παρόν με αποτέλεσμα , να βρεθούν στο παρκέ του γηπέδου πάνω από 100 παιδιά, ηλικίας 11 έως οχτώ ετών για παραπάνω από τέσσερις ώρες.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους των ακαδημιών του Αιόλου κ. Τσέκο Χρ., κ. Παλλάτο Ι., και κ. Μπάχα Δημ. Τον προπονητή του Κεραυνού κ Λαλάκη Ι.  , καθώς και τους προπονητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας και του Γυμναστικού των Σοφάδων κ. Τζέλλα Ευάγγελο και κ. Δίκαρο Θοδωρή που ήταν και οι εμπνευστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Ερυθρό Σταυρό  Καρδίτσας , τον κ. Κοτσώνα Θεόδωρο και τους εθελοντές κα. Νταρακλίτσα Ελένη και κ. Μακρυγιάννη Ιωάννη που παρευρέθηκαν καθ’  όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ , στους χορηγούς της εκδήλωσης , το «ΑΜΑΝ ΚΑΦΕΣ» του κ. Κασιάρη Ιωάννη και την επιχείρηση  «Οικογένεια Γαϊτανίδη» για την προσφορά νερών και χυμών που δρόσισαν  τους μικρούς αθλητές.

Ο Γ.Σ.Σ. συνεχίζει τη δράση του και τα επόμενα σαββατοκύριακα στα τμήματα μίνι και junior με αγώνες που θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα.