Εντυπωσιάζει με τον Εθνικό 16χρονος Κοσμάς Μουσαφείρης!

Επιδόσεις που καταπλήξουν καταγράφει με τον Εθνικό Καρδίτσας ο Κοσμάς Μουσαφείρης!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αποτελεί γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Συλλόγου, αγωνίζεται πλέον στο αντρικό του τμήμα και με τις εμφανίσεις του συγκεντρώνει δικαίως τα βλέμματα πάνω του.

Αν και μόλις 16 ετών, ο νεαρός «άσσος» έχει σημειώσει ήδη 11 γκολ στο πρωτάθλημα της Β2  ΕΠΣΚ και μάλιστα να είναι ο πρώτος σκόρερ και των δύο Ομίλων (11 γκολ μετρά ο Βαγγέλης Ζάγκος στον 1ο Όμιλο με ένα ματς περισσότερο), ανάμεσα σε αρκετά έμπειρους ποδοσφαιριστές και ομάδες.

Ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής έχει ξεχωριστή συμβολή στη φετινή πορεία της ομάδας του Τάσου Μασούρα, η οποία μετρά 5 νίκες σε 6 ματς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, με έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Νεφέλη.

Οι Κυανόλευκοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση φέτος στο πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο με τον Τάσο Μασούρα να αξιοποιεί κατάλληλα τον Κοσμά Μουσαφείρη, καθοδηγώντας τον προς τη γενικότερη βελτίωση, όπως είναι άλλωστε και ο στόχος της ομάδας.

Μέχρι τώρα αγωνίζεται κυρίως ως φορ, όμως δεν είναι λίγες φορές που χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ως κεντρικός μέσος ή πλάγιος χαφ, πιστοποιώντας την ευχέρειά του να προσφέρει σε πολλές θέσεις με την ίδια ικανότητα.