Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Κονέ

Εβδομάδα…τελικού των τελικών διανύει η Αναγέννηση, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στον Άρη, η οποία θα κρίνει και την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα της Καρδίτσας έχει το πλεονέκτημα στα περισσότερα σενάρια παραμονής (αν όχι σε όλα), ωστόσο δε θέλει να γίνει έρμαιο των παράλληλων αποτελεσμάτων για να φτάσει στην παραμονή, αφού κρατά την τύχη στα χέρια της.

Η Αναγέννηση στην τριπλή ισοβαθμία με Σπάρτη και Αιγινιακό υπερτερεί, καθώς στη βαθμολογία μεταξύ αυτών των τριών ομάδων έχει περισσότερους βαθμούς, ενώ διατηρεί το πλεονέκτημα και κόντρα στον Αιγινιακό, εφόσον ισοβαθμήσει με την ομάδα της Πιερίας (νίκησε στην Καρδίτσα, πήρε ισοπαλία εκτός). Σε ισοβαθμία με τη Σπάρτη υστερεί (κέρδισε 1-0 στην Καρδίτσα, έχασε 2-0 εκτός έδρας), ωστόσο οι Λάκωνες στην τελευταία προθεσμία για κατάθεση φακέλου για την Επιτήρηση, δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα και το νέο -3 είναι προ των πυλών.

Παρόλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι με νίκη κόντρα στον προβιβασμένο Άρη θα έχουν πετύχει την παραμονή ό,τι και να γίνει, την ώρα που η Σπάρτη δοκιμάζεται στον ΟΦΗ και ο Αιγινιακός με την Παναχαϊκή.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Βαζάκας με τους συνεργάτες του δεν υπολογίζουν στον τιμωρημένο Καρρίκι, ενώ επιστρέφει ο Βατουσιάδης από τιμωρία. Εκτός είναι και ο Ρουσσάκης με θλάση, ενώ ο Κονέ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, στο ματς με την Παναχαϊκή, είναι αμφίβολος.