Ενημέρωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας προς τα μέλη του

Την παραίτηση του από εκπρόσωπο ΠΕΕΠ έθεσε το μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας Σάκης Τζέλλος, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δε θα συνεχίσει από αυτόν τον ρόλο.

Την είδηση κοινοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας, ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται έκκληση για τακτοποίηση καταβολών συνδρομών των μελών-προπονητών από προηγούμενα έτη (έως το 2017) καθώς και ενημέρωση για τη συνδρομή του τρέχοντος έτους.

Αναλυτικά:

«1.Σας γνωρίζουμε, ότι το Μέλος μας κ.Τζέλλος Αθανάσιος με αίτησή του παραιτήθηκε από το αξίωμα του Αντιπροσώπου του Συνδέσμου μας στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π) και από το Γενικό Συμβούλιό της(Π.Ε.Π.Π).για προσωπικούς λόγους.
Δυστυχώς, ο Σύνδεσμός μας έχασε μία ψήφο από τις δύο που είχε στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Π,πλεονέκτημα που είχαν ελάχιστοι Σύνδεσμοι Πανελλαδικά.
Ο Σύνδεσμός μας λυπάται για την εξέλιξη αυτή και ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ιδιαίτερα τον κ. Τζέλλο Αθανάσιο για την μέχρι και σήμερα προσφορά του.

2.Ύστερα από συνεχείς επαφές με την Π.Ε.Π.Π.για το ζήτημα του Τελικού μας Μητρώου, που πρέπει να υποβάλλουμε στην Π.Ε.Π.Π.και την Ε.Π.Ο.,παρακαλούμε ,όσα μέλη δεν έχουν καταβάλλει συνδρομές παρελθόντων ετών(μέχρι και το 2017), να το πράξουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας,σε αντίθετη περίπτωση θα αποβληθούν από τον Σύνδεσμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

3.Από αύριο ξεκινά η καταβολή της συνδρομής του 2018 για όλα τα εγγεγραμμένα Μέλη μας, που θα είναι για φέτος 30.00 Ευρώ , ύστερα από απόφαση του Δ.Σ, επειδή έχει κατατεθεί το Καταστατικό μας για τροποποίηση σύμφωνα με τις εντολές της Π.Ε.Π.Π.( απαιτείται ένα σοβαρό ποσό) και η καταβολή των συνδρομών του Συνδέσμου μας στην Π.Ε.Π.Π σύμφωνα με το Καταστατικό μας.

Παρακαλούμε τα Μέλη μας, να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συνδέσμου, να είναι εντάξει στις Καταστατικές του υποχρεώσεις.

Καρδίτσα 15-1-2018
Με τιμή
Το Δ.Σα