Ενίσχυση με Φιλίππου και Ζουρνατζόγλου η ΑΕ Καππαδοκικού!

Με δύο ποδοσφαιριστές εμπλούτισε το ρόστερ του για το β’ μισό της σεζόν η ΑΕ Καππαδοκικού.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σαλταγιάννη απέκτησε δύο παίχτες με καταγωγή από το Καππαδοκικό, με τους Γιώργο Φιλίππου και Αλέξανδρο Ζουρνατζόγλου να ντύνονται στα «Κιτρινόμαυρα».

Ο Φιλίππου είναι 30 ετών και στο α’ μισό της περυσινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Ταυρωπού, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στην Α1 ΕΠΣΚ, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Άρη Καρδίτσας για να σημειώσει άλλα τρία τέρματα (2 στην κανονική διάρκεια της σεζόν και 1 στα πλέι-άουτ), πετυχαίνοντας με τους Κιτρινόμαυρους τη παραμονή στην κατηγορία.

Στο παρελθόν ο ταχύτατος επιθετικός είχε φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη στη Β’ ΕΠΣΚ, ενώ πέρυσι ενίσχυσε την ΑΕ Καππαδοκικού στην Α’ Ερασιτεχνική για να την οδηγήσει στην απευθείας παραμονή της στην κατηγορία.

Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Αστέρα στην Α1 ΕΠΣΚ φτάνοντας έως τον τελικό του κυπέλλου και στο β’ μισό με τον Κεραυνό Φράγκου κατατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Παράλληλα, ο Φιλίππου έχει φορέσει τις φανέλες του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας και του Άρη Καρδίτσας, ενώ την περίοδο που εκπλήρωνε τις φοιτητικές του υποχρεώσεις στην Άρτα, αγωνίστηκε τους τοπικούς Κωστακιούς.

Ο Φιλίππου πιο πριν αγωνίστηκε στον Κεραυνό Φράγκου, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο από τη Β2 ΕΠΣΚ στην Α1 ως πρωταθλητής στο Β’ μισό της σεζόν 2015-16, χρονιά που είχε ξεκινήσει στον Αστέρα Καρδίτσας, με τον οποίο έφτασε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Ο Ζουρνατζόγλου είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αστείρευτη ενέργεια και αρκετά εξελίξιμο, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους- στην Α’ ΕΠΣΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε από τα «σπλάχνα» της ΠΑ Σοφάδων, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, αλλά και την άνοδο στη Β1 Ερασιτεχνική, σκοράροντας φέτος στο α’ μισό της σεζόν 1 γκολ.

Επίσης, είναι μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΚ.