Εμφανίσεις…από το μέλλον για Αχιλλέα Οικονόμου στον Ταυρωπό!

Στην ηλικία των 16 ετών, ο Αχιλλέας Οικονόμου έχει καθιερωθεί στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας φέτος με τη φανέλα του Ταυρωπού και με τους «Πορτοκαλί» φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά από 8 αγωνιστικές!

Δίχως να έχει χάσει κάποιο ματς φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος ο νεαρός πορτιέρο με αξιοπρόσεχτα σωματομετρικά προσόντα αποτελεί εκ των πιο ελπιδοφόρων παιχτών στη θέση του και όπως φαίνεται μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Γιάννη Παφλιά.

Ο Οικονόμου αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ταυρωπού και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Φωστήρα, τη «θυγατρική» ομάδα των «Πορτοκαλί». Όλα τα προηγούμενα χρόνια στελέχωσε τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε, σε μία θέση που δύσκολα δίνονται ευκαιρίες σε μικρή ηλικία για να ξεδιπλωθεί το ταλέντο και να…συγχωρεθούνε λάθη.

Πέρυσι ο νεαρός τερματοφύλακας πέτυχε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ μέσω των πλέι-οφ της Α1 Ερασιτεχνικής και φέτος με καθημερινή δουλειά και ταπεινότητα, εξελίσσεται σε γκολκίπερ με δυνατότητα να κάνει το μεγάλο βήμα τα επόμενα χρόνια.

Στη φετινή σεζόν, ο Ταυρωπός μετρά μόλις πέντε γκολ παθητικό όντας μέσα στην καλύτερη πεντάδα ομάδων με ανασταλτική λειτουργία, ενώ, πέραν των αντανακλαστικών και φυσικά των εκρηκτικών του προσόντων, ο Οικονόμου παρουσιάζει και αυτοπεποίθηση, έχοντας όλα τα φόντα να συνεχίσει σε αυτά τα πρότυπα.