Ελεύθερος από το Βελούχι ο Αλέξανδρος Γεωργίου

Σε χωριστούς δρόμους θα συνεχίσουν ΑΠΟΚ Βελούχι και Αλέξανδρος Γεωργίου.

Ο Καρδιτσιώτης μέσος που ενίσχυσε την ομάδα της Ευρυτανίας στη Γ’ Εθνική στο φετινό δεύτερο μισό της σεζόν έμεινε ελεύθερος, καταφέροντας να κατακτήσει μαζί τις το κύπελλο ΕΠΣ και να πάρει σημαντικές παραστάσεις από το τρίτη τη τάξει πρωτάθλημα  της χώρας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Μητρόπολης, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Σώκρατες στην ίδια κατηγορία με τον οποίο έφτασε έως την 7η θέση.

Ο Γεωργίου με καλή τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα ως κύρια ατομικά χαρακτηριστικά, έχει υπάρξει μέλος της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Football League Νέων τη σεζόν 2013-14 που αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος.

Ποδοσφαιρικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αναγέννηση Καρδίτσας τη σεζόν 2007-08 και ακολούθησε μία τετραετία στην Ακαδημία Ελπίδες όπου μέτρησε περισσότερες από 150 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Γεωργικού και την Α1 ΕΠΣΚ μετρώντας 32 συμμετοχές, ενώ η επόμενη διετία τον βρήκε ξανά στην Αναγέννηση, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League Νέων στο Βόρειο Όμιλο τη σεζόν 2013-14. Ακολούθησε παρουσία στον Αετό Αγίου Θεόδωρου (12 συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣΚ) και στον Αετό Μακρυχωρίου στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας (10 συμμετοχές).

Τον Ιούνιο του 2016, ο ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό, αφού για 10 ημέρες συμμετείχε σε πρόγραμμα προπονήσεων με την ομάδα της Βίλεμ, όπου μάλιστα έλαβε μέρος και σε δύο φιλικά με ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου