Εκτός ομάδας δύο ποδοσφαιριστές, εμπιστοσύνη σε Ράικο από την Παλαμαϊκή

Ανακοίνωση με την οποία δίνει το έναυσμα αντεπίθεσης για την εκκίνηση…παραγωγής βαθμών εξέδωσε η Παλαμαϊκή, η οποία επισημαίνει τη γενικότερα καλή εικόνα του αγωνιστικού τμήματος, με αποκορύφωμα το τελευταίο ματς κόντρα στον αήττητο Αστέρα και εκφράζει τη στήριξή της στο πρόσωπο του προπονητή.

Παράλληλα, η ομάδα έκανε γνωστό πως δύο ποδοσφαιριστές της αποτελούν παρελθόν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας κόντραρε στα ίσα τον Αστέρα Καρδίτσας, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-2, χάνοντας στα σημεία από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ.

Την αξιόλογη παρουσία της ομάδας μας στο γήπεδο επισκίασε ωστόσο η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο παιχτών μας, αμαυρώνοντας έτσι τη συνεχή προσπάθεια των συμπαιχτών τους, του προπονητή και του Συμβουλίου και επιβαρύνοντας το κλίμα στην ομάδα.

Έτσι, το ΔΣ αποφάσισε την απομάκρυνση των δύο ποδοσφαιριστών από το έμψυχο δυναμικό για πειθαρχικό παράπτωμα.

Προς τιμήν τους, και οι ίδιοι κατάλαβαν το σφάλμα τους και έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός ομάδας.

Το ΔΣ εκρφάζει την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Φώτη Ράικο και στους ποδοσφαιριστές, με τη βεβαιότητα πως το αρνητικό σερί θα ‘σπάσει’, αρχής γεονμένης από το ματς του Σαββάτου με τη Νέα Νίκη Καμινάδων».

Π.Ο. Παλαμαϊκή