Εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους της Α1′ ΕΠΣΚ

Εκτός έδρας αναμετρώνται οι τρεις πρωτοπόροι της Α1′ ΕΠΣΚ την 13η αγωνιστική, ενώ σημαντικά παιχνίδια γίνονται και ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά.

Το πρωτοπόρο Μουζάκι αγωνίζεται στην Κρύα Βρύση απέναντι στην Ασπίδα. Έχει σαν στόχο φυσικά τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο, ενώ η Ασπίδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο όπως κάνει πάντα στην έδρα της.

Η δεύτερη στη βαθμολογία Νέα Νίκη έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Σώκρατες. Οι γηπεδούχοι στο βιολογικό παρουσιάζονται πάντα καλύτεροι και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις. Οι παίκτες της Νίκης θα παίξουν για τη νίκη ώστε να παραμείνουν στη δεύτερη θέση.

Το Καρποχώρι που ακολουθεί κατά πόδας τη Νέα Νίκη μάλλον έχει το πιο εύκολο έργο από τους τρεις της κορυφής καθώς παίζει στην έδρα της Δάφνης. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για το Καρποχώρι σε περίπτωση που υποτιμήσει τον αντίπαλο, καθώς η Δάφνη είναι άλλη ομάδα εντός έδρας.

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στο Μάρκο. Η ομάδα-έκπληξη της φετινής Α1 Δόξα Μάρκου υποδέχεται το Φύλλο. Οι δύο ομάδες ξαναβρίσκονται μετά την περσινή χρονιά στην Β’ ΕΠΣΚ και το ποιος θα είναι νικητής είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς, αφού και οι δύο εντυπωσιάζουν θετικά.

Ένα γειτονικό ντέρμπι γίνεται αύριο στη Μητρόπολη. Η Δόξα Μητρόπολης παίζει με την Ελπίδα Αγ Γεωργίου και οι δύο ομάδες είναι αρκετά γνώριμες μεταξύ τους από τα περσινά παιχνίδια στην Α’.Αμφότερες προέρχονται από ήττες και θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Στο Μασχολούρι η τοπική Δόξα αναμετράται με τον Ατρόμητο Γεωργικού σ’ένα απρόβλεπτο παιχνίδι. Η Δόξα κάνει μια καλή πορεία και φέτος και στην έδρα της είναι πάντα καλή, ενώ το Γεωργικό παρουσιάζει διαφορετική εικόνα από την αρχή της χρονιάς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Καραϊσκάκης και Προδρομιακός αναμετρώνται στο Μαυρομμάτι, σ’ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα η καθεμιά για τους δικούς της λόγους .Ο Πρόδρομος προέρχεται από μεσοβδόμαδη εντός έδρας νίκη, ενώ ο Καραϊσκάκης από την εντός έδρας ισοπαλία με το Μασχολούρι σ’ένα εντυπωσιακό σε σκορ παιχνίδι.

Τέλος Νεφέλη και Ήφαιστος παίζουν στη Σέκλιζα και όποιος χάσει μένει ουραγός, έτσι και οι δύο θέλουν τη νίκη πάση θυσία.