Εγχειρίστηκε επιτυχημένα ο Γιώργος Ακρίβος – Ευχαριστήριο σε Αστέρα

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο υποβλήθηκε την Τετάρτη (5/12) ο Γιώργος Ακρίβος.

Ο 25χρονος ακραίος μπακ-χαφ είχε υποστεί το σοβαρό αυτό τραυματισμό στις 10 Νοεμβρίου και τον αγώνα του Αστέρα με τον Ηρακλή Σοφάδων και χθες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στην κλινική «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Όλα πήγαν καλά και έτσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μπαίνει σε διαδικασία ανάρρωσης και σταδιακής αποκατάστασης για να επανέλθει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρικού τιμ.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Γιώργος Ακρίβος δεν ήταν μόνος του καθώς δίπλα του στάθηκε η ομάδα του, ο Αστέρας και ο ίδιος ευχαριστεί τους διοικούντες του Συλλόγου, το προπονητικό τιμ και ιδιαίτερα τον τεχνικό Νίκο Καρακώστα και τους συμπαίχτες του για την ηθική και οικονομική στήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης τον ορθοπεδικό χειρούργο κ. Θωμά Μέλλο και το «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας» για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την περίθαλψη που ήταν η καλύτερη δυνατή.