ΕΑΛ-ω το Αλκαζάρ! Νέα νίκη-θρίλερ για τους Παμπαίδες του ΣΠΑΚ!

Αρέσκεται σε…ματς γκραν-γκινιόλ η ομάδα Παμπαίδων του ΣΠΑΚ, η οποία επικράτησε μέσα στο Αλκαζάρ της ΕΑ Λάρισας στο τάι-μπρέικ σε ένα ματς με ανατροπή και ένταση!

Οι «Τρικολόρε» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 σετ αν και προηγήθηκαν με 0-1, ενώ ισοφάρισαν και τελικά πήραν τη νίκη στο τελευταίο σετ για το 2-3, με τις δύο πλευρές να έχουν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Πάντως, το ματς ήταν συναρπαστικό όπως και οι διακυμάνσεις του, αφού στο καθοριστικό, όπως αποδείχτηκε, 1ο σετ οι Καρδιτσιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν και να εξοικονομήσουν δυνάμεις στα δύο επόμενα όπου βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Η ομάδα του Τάσου Παπαγεωργίου επανήλθε δυναμικά στο 4ο σετ όπου επικράτησε άνετα με 18-25 και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της έφτασε στο 10-15 του τάι-μπρέικ, διαθέτοντας περισσότερες λύσεις στον πάγκο της και «καθαρό μυαλό».

Τα σετ: 22-25, 25-16, 25-14, 18-25, 10-15

ΕΑΛ (Ε. Γαλάνης): Κ. Τσέτσιλας, Α. Παπαθανασίου, Α. Νταφούλης, Γ. Αθανασιάδης, Π. Πηλίτσης, Ε. Σιώμος, Α. Τέλιος, Σ. Ρήγας (λ).

ΣΠΑΚ: (Τ. Παπαγεωαργίου): Α. Στάθης, Μ. Νικολάου, Θ. Σανίδας, Δ. Λαγός, Σ. Σανίδας, Γ. Δεσκατάς, Κ. Χαρχαλιώτης, Γ. Μπούσδας, Μ. Ρουμελιώτης, Η. Γεωργίου, Ι. Φατόλας, Ι. Σταμούλης, Κ. Καράι.