Δ. Ντούγκος: «Οι άνθρωποι του Α.Σ.Κ. παίρνουν 10 με τόνο!»

Για τη νεοσύστατη διοργάνωση του Σούπερ Καπ Θεσσαλίας, το παρθενικό Final Four και τις συμμετέχουσες ομάδες μίλησε στο KarditsaSportiva ο κ. Δημήτρης Ντούγκος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, στο πλαίσιο των χθεσινών (3/1) ημιτελικών στο κλειστό του Αλκαζάρ παραχώρησε μίνι συνέντευξη στον Στέλιο Τσανάκα αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του θεσμού και στο επίπεδο των φιναλίστ:

«Το επίπεδο αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί συνεχώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετείχαν. Νομίζω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε έναν μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά  τη διοργάνωση, πιστεύω ότι οι ομάδες έδειξαν το επίπεδο που έχουν, πρωταγωνιστώντας στη Β’ και Γ’ Εθνική. Από την πλευρά μας, θέλαμε η διοργάνωση να εξελιχθεί σαν γιορτή του μπάσκετ σε μία περίοδο αγωνιστικής απραξίας, ώστε να το χαρεί ο κόσμος και οι ομάδες. Νομίζω πως όλες οι ομάδες αντιμετώπισαν τη διοργάνωση με γιορτινή διάθεση και ως μια ευκαιρία να διατηρήσουν τη φόρμα τους ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Θεσσαλικού μπάσκετ έκανε ξεχωριστή μνεία στη φετινή προσπάθεια και πορεία του Α.Σ.Κ., εξαίροντας τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά, βαθμολογώντας με…άριστα 10 την Καρδιτσιώτικη ομάδα!

«Θα ήθελα, με την ευκαιρία, να συγχαρώ την ομάδα της Καρδίτσας που θεωρώ ότι έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την άνοδο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Με εξέπληξε το παραγοντικό επίπεδο, η οργάνωση αλλά και η προσπάθεια που έχει συσπειρώσει την πόλη σε μία μπασκετική δύναμη, τόσο στον τομέα των φιλάθλων όσο και σε αυτό των τοπικών επιχειρήσεων που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του Α.Σ.Κ. Μπορώ να πω ότι παίρνουν 10 σε όλα οι άνθρωποι του Α.Σ. Καρδίτσας. Πρέπει η στήριξη που υπάρχει να συνεχιστεί οικονομικά και ηθικά διότι η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή πραγματικά μία οικογένεια και της αξίζει η αμέριστη συμπαράσταση».