Δουλειά…από Δευτέρα στην ΑΣΑ!

Τη δουλειά μέχρι και σήμερα (5/4) Μεγάλη Πέμπτη συνέχισε στο γήπεδο η Αναγέννηση με προπονήσεις που είχαν αυξημένο ρυθμό ώστε να καλύψουν την αποχή από τους αγώνες, λόγω των διαδοχικών αναμετρήσεων που δε διεξήχθησαν με Αχαρναϊκό και Βέροια και οι οποίες είχαν να προσφέρουν έξι βαθμούς στους Κιτρινόμαυρους.

Ο Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του δεν επέτρεψαν όποια χαλάρωση θα μπορούσε να επιφέρει η αγωνιστική αδράνεια, καθώς ακολουθούν πολύ κρίσιμα ματς, με πρώτο και κύριο αυτό που έρχεται την Κυριακή του Θωμά, 15 Απριλίου στη Σπάρτη.

Τα αποτελέσματα της 24ης και 25η αγωνιστικής στη Football League ήταν τέτοια που η Αναγέννηση παρέμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη 13η θέση στην οποία βρίσκεται ο Εργοτέλης και οι Καρδιτσιώτες θα τον αντιμετωπίσουν στην Καρδίτσα για την 32η αγωνιστική.

Η Αναγέννηση κρατά την τύχη στα χέρια της και υπολογίζει μόνο στη δική της αγωνιστικότητα και τα δικά της αποτελέσματα, ώστε να μην επηρεαστεί από την κατάσταση των άλλων ομάδων, τώρα που το πρωτάθλημα βαίνει στην κρίσιμη καμπή του.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Βαζάκας μελετά και το αγωνιστικό προφίλ των αντιπάλων με τους οποίους η Αναγέννηση θα συγκρουστεί για τη σωτηρία, ένας εκ των οποίων είναι και ο Πανσερραϊκος, ο οποίος χθες (4/4) αντιμετώπισε την προσεχή αντίπαλο της ομάδας, Σπάρτη, έχοντας και το νου του στο σημερινό (5/5) Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή.

Το προπονητικό τιμ χορήγησε άδεια τριών ημερών για τις εορτές του Πάσχα και έτσι άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (9/4).

Μάλιστα, πριν την αναχώρηση μοιράστηκε στο αγωνιστικό τμήμα ένα χρηματικό ποσό για τις γιορτινές ημέρες.