Διπλό «χτύπημα» με Θωμά Μπαντή, Ανδρέα Καλογρίτσα ο Διγενής!

Προσθήκες ουσίας που έρχονται δύο εβδομάδες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου υλοποιεί ο Διγενής, εντάσσοντας στο δυναμικό του τους Θωμά Μπαντή και Ανδρέα Καλογρίτσα!

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με μακρόχρονη θητεία στην Α’ ΕΠΣΚ, ενώ για τον πρώτο, η εμπειρία του δεν περιορίζεται μόνο στο Καρδιτσιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο 27χρονος Θωμάς Μπαντής προστέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο ρόστερ της Δόξας και αγωνίστηκε βασικός, σκοράροντας μία φορά στην κανονική διάρκεια της Α’ ΕΠΣΚ. Στο β’ μισό της σεζόν 2015-16 εντάχθηκε στην ΑΕ Μουζακίου φτάνοντας έως τα μπαράζ του πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΚ, προερχόμενος από μία εξαιρετική παρουσία στο α’ μισό της αγωνιστικής περιόδου στον Αίγειρο Μυστεγνών στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, ομάδα που έφτασε μέχρι τα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στην ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Καρδιτσιώτης αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Καρδίτσας στη Δ’ Εθνική, της Α.Ε. Μουζακίου τη διετία 2009-11 στη Δ’ Εθνική, της Αναγέννησης σε Δ’ Εθνική και Football League 2, του Αχιλλέα Δομοκού στη Γ’ Εθνική και του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας, με τον οποίον τη σεζόν 2014-15 έφτασε μέχρι τα μπαράζ πρωταθλητή Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Ανδρέας Καλογρίτσας είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος, κυρίως στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τον Διγενή Αρτεσιανού, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Σοφάδων, ενώ επέστρεψε στον Διγενή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως τον Ιούλιο του 2016.

Η περυσινή σεζόν τον βρήκε στον Πάμισσο Καλογραιανών, με τον οποίο, μάλιστα, σκόραρε 4 φορές στην περυσινή Α’ ΕΠΣΚ για να τον βοηθήσει ώστε να τερματίσει στην 8η θέση της βαθμολογίας.