Διπλό «χτύπημα» με Γιώργο Φιλίππου και Φώτη Κορώνη ο Άρης Καρδίτσας!

Με σημαντικές προσθήκες εμπλουτίζει το ρόστερ του ο Άρης Καρδίτσας στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί βαθμολογικά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ!

Η ομάδα του Κώστα Γιαγιάκου συμφώνησε με τους Γιώργο Φιλίππου και Κώστα Κορώνη για να ενισχυθεί σε δύο διαφορετικές γραμμές με ποδοσφαιριστές που έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και τις ανάγκες των Κιτρινόμαυρων έως το φινάλε της σεζόν.

Ο Φιλίππου είναι 29 ετών και στο α’ μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Ταυρωπού, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στην Α1 ΕΠΣΚ.

Στο παρελθόν ο ταχύτατος επιθετικός είχε φορέσει και πάλι τη φανέλα του Άρη στη Β’ ΕΠΣΚ, ενώ πέρυσι ενίσχυσε την ΑΕ Καππαδοκικού στην Α’ Ερασιτεχνική για να την οδηγήσει στην απευθείας παραμονή της στην κατηγορία.

Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Αστέρα στην Α1 ΕΠΣΚ φτάνοντας έως τον τελικό του κυπέλλου και στο β’ μισό με τον Κεραυνό Φράγκου κατατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Παράλληλα, ο Φιλίππου έχει φορέσει τις φανέλες του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας και του Άρη Καρδίτσας, ενώ την περίοδο που εκπλήρωνε τις φοιτητικές του υποχρεώσεις στην Άρτα, αγωνίστηκε τους τοπικούς Κωστακιούς.

Ο Φιλίππου πιο πριν αγωνίστηκε στον Κεραυνό Φράγκου, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο από τη Β2 ΕΠΣΚ στην Α1 ως πρωταθλητής στο Β’ μισό της σεζόν 2015-16, χρονιά που είχε ξεκινήσει στον Αστέρα Καρδίτσας, με τον οποίο έφτασε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Ο Κορώνης είναι 20 ετών και στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΠΟΚ στην Α1 ΕΠΣΚ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο περιβάλλον της συνοικίας Αγίας Παρασκευής αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πλαστήρα, στον οποίο αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια και στο β’ μισό της περυσινής περιόδου δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Α’ ΕΠΣ Φωκίδας με τη φανέλα του Αμφισσαϊκού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικός/μέσος και πλέον θα αγωνιστεί στην ομόεδρη ομάδα, φορώντας τα κιτρινόμαυρα του Άρη.