Διπλό «χτύπημα» από τον Ατρόμητο Παλαμά: Δικοί του Δημήτρης και Χρήστος Γκάμπας!

Το μεταγραφικό «μπάσιμο» του Ατρόμητου Παλαμά καλά κρατεί, αφού οι «Πράσινοι» βάζουν ακόμη δύο δυνατά «χαρτιά» στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν!

Η ομάδα του Χρήστου Μπατζιά τα βρήκε με τους Δημήτρη και Χρήστο Γκάμπα, οι οποίοι με παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες έρχονται να μεταφέρουν εμπειρίες σε υψηλό, για τα δεδομένα της Α’ ΕΠΣΚ επίπεδο!

Πρόκειται για τα δύο αδέρφια που αγωνίζονται ως περιφερειακοί/κεντρικοί επιθετικοί, δίνοντας λύσεις σε αυτή τη θέση για τους Παλαμιώτες που προχωρούν με κινήσεις ουσίας!

Ο Χρήστος Γκάμπας είναι 23 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Σαρακηνό Βόλου. Η αρχή της σεζόν τον είχε βρει στον Διγενή Νεοχωρίου, μαζί με τον Λάμπρο Φακίτσα, αλλά αμφότεροι αποχώρησαν πριν την ολοκλήρωσή της.

Την αγωνιστική περίοδο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (απεικονίζεται στην ένθετη φωτο του κειμένου) αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ έχει επίσης φορέσει τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού και της Νίκης Βόλου.

Ο Δημήτρης Γκάμπας είναι 19 ετών (25/10/1999) και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Σαρακηνό (Α’ ΕΠΣ Θεσσαλάις, με τη φανέλα του οποίου είχε δεκαεπτά συμμετοχές- ένα γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και μια συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει σημαντική εμπειρία καθώς έχει περάσει από πολλές ομάδες. Τη σεζόν 2016-17 ξεκίνησε στη Δήμητρα Ευξεινούπολης και την ολοκλήρωσε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Κ17 της Νίκης Βόλου, στις Μυρμιδόνες Πλατάνου και τη Δόξα Βλαχογιανίου στη Λάρισα.