Διπλό στους Σοφάδες για την ομάδα 2 του Ολυμπιακού Καρδίτσας Παίδων

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα (2) του Ολυμπιακού καθώς επιβλήθηκε της ομάδας των Σοφάδων με σκορ 55-85.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν δυνατά και πήραν γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ.

Μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ με κύριο εκφραστή της επίθεσης τον Εκίζογλου που σημείωσε 27 πόντους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κωστόπουλο, Διαμάντη και τον Τσομπάνη αύξησαν την διαφορά στους 22 πόντους.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Καρακώστα να βοηθάει στην οργάνωση και να σκοράρει και αυτός 10 πόντους, ενώ Μάστορας και Μισαηλίδης κυριάρχησαν κάτω από τα δύο καλάθια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Επόμενο παιχνίδι είναι με την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 27-38, 41-63, 55-85

Γ.Σ. Σοφάδων (Θ. Δίκαρος): Μπουμπάρας 8 (1), Θεοδωρίδης 2, Σακελλαρόπουλος 5, Ευαγγελόπουλος 12, Εκίζογλου 27, Σταμούλης 1, Κασιάρης, Χατζής, Σαλταγιάννης.

Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Ευαγγελόπουλος 2, Διαμάντης 17, Α. Κωστόπουλος 19, Μπατράς 2, Χαραλάμπου 3 (1), Στράτος 4, Λουλουδάς 2, Καρακώστας 10, Μάστορας 4, Μισαηλίδης 6, Τσομπάνης 16.