Διπλός τίτλος στη Ρουμανία για Στέφανο Διαμαντή!

Ο Στέφανος Διαμαντής στα καλύτερά του! Ο Καρδιτσιώτης τενίστας με αμαξίδιο που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της καριέρας του, στο No21 του κόσμου, κατέκτησε σήμερα (5/8) δύο «μαζεμένους» τίτλους στο τουρνουά BRD Arges Open της Ρουμανίας!

Ο 31χρονος πρωταθλητής θριάμβευσε τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό της διοργάνωσης και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ σε αυτές τις δύο κατηγορίες (ελάχιστα ήταν και τα γκέιμ που κατάφεραν να του αποσπάσουν οι αντίπαλοι)!

Στο μονό, ο Στέφανος Διαμαντής πέρασε bye από τον 1ο γύρο και στον 2ο γύρο αντιμετώπισε τον Ρουμάνο Ντάνιελ Ντανίλα, όπου επικράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Ισραηλινό Γκούι Σάσον, τον οποίο έθεσε εκτός με 2-0 σετ (6-2, 6-3), ενώ στα ημιτελικά βρήκε ξανά μπροστά του Ισραηλινό αθλητή, τον Άσι Στόκολ, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αφού επικράτησε με 2-0 σετ ξανά (6-0, 6-0).

Στον τελικό, ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Γάλλο Λοράν Ζιαμαρτινί, όπου και εκεί στάθηκε στο ύψος του για να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Στο διπλό, ο Διαμαντής είχε συμπαίχτη του τον Ισραηλινό Γκούι Σάσον. Στον 1ο γύρο το Ελληνοϊσραηλινό δίδυμο πέρασε bye, ενώ στα προημιτελικά, βρήκαν απέναντί τους, τον Τούρκο Τουράν Ακάλιν και τον Ρουμάνο Τσίπριαν Άντον, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-0, 6-1). Στα ημιτελικά, οι Διαμαντής-Σάσον τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Ρουμάνους, Στάνκου Φιλισάν/Μιχάι Γκάιτα, όπου και εκεί έκαναν περίπατο για το 2-0 σετ (6-0, 6-0).

Στον τελικό, η…απειλή ήρθε από το Ισραήλ, με τους Άνταμ Μπερντιτσέφσκι, Άσι Στόκολ να διεκδικούν τον τίτλο, μάταια όμως, αφού οι Διαμαντής/Σάσον έδειξαν αποφασισμένοι να τον πάρουν σπίτι τους, όπως και έκαναν με σκορ 2-0 σετ (6-3, 6-4).