Διοικητική ευρωστία και ισχυροί δεσμοί με πρόσωπο-έκπληξη στον ΑΟ Μαγούλας!

Όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει επίπεδο, επιστρέφοντας ξανά εκεί του αρμόζει έχει φέτος ο ΑΟ Μαγούλας.

Η κινητικότητα που επικρατεί στην τοπική ομάδα, τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο, όσο και οργανωτικά, δείχνει ότι οι άνθρωποι του Δ.Σ. έχουν την όρεξη να δημιουργήσουν ένα σύνολο που για τα δεδομένα της Β’ ΕΠΣΚ θα μπορέσει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Όλα λοιπόν βαίνουν κατ’ευχήν στον ΑΟΜ, ενώ κάτι καλό ετοιμάζεται για μεγαλύτερη θωράκιση της ομάδας διοικητικά που θα της δώσει δυναμική και θα της επιτρέψει να υλοποιήσει πολλά περισσότερα στο εγγύς μέλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Πάτροκλος Παλάντζας έχει τη διάθεση να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα του τόπου του, έχοντας δεσμούς με άνθρωπο εξαιρετικά ισχυρό στον επιχειρηματικό κόσμο, καταξιωμένο στο αθλητικό γίγνεσθαι και χωρίς υπερβολή πρόκειται για  πρόσωπο με διεθνή εμβέλεια.

Αναμφίβολα, μία τέτοια συνεργασία θα αποτελέσει τεράστια υπόθεση για τον ΑΟ Μαγούλας και φυσικά θα έχει να προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία και την προβολή της κοινότητας μέσω των αθλητικών δρωμένων…

Προσεχώς εξελίξεις!