Διευρύνεται το προπονητικό τιμ των Ελπίδων με Τάκη Δρόσο και Γιάννη Θεοδωρόπουλο

Η ώρα των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει για τις Ελπίδες που την Κυριακή (5/8) αναχωρούν για τη Λετονία, εκεί όπου θα διεκδικήσουν την είσοδο στις 32 ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος βρίσκονται στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας και ουσιαστικά μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της, αφού πλέον προσθέτουν και τις τελευταίες πινελιές τακτικής στο αγωνιστικό τους πλάνο, μιας και τις προηγούμενες εβδομάδες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και σε ατομικές βελτιώσεις των αθλητριών ανάλογα με τις θέσεις τους.

Οι Κολομβιανές Μπεντανκούρ, Ετσεβερί, Αρίζα, η Ισπανίδα Κοντρέρας και η Σουηδή Σπετς βρίσκονται κανονικά στις προπονήσεις και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ οι προσθήκες της Χριστίνας Κόλλια και της Εύας Καπαρέλη έχουν δώσει πλουραλισμό και βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, εξελίξεις υπάρχουν και στο προπονητικό τιμ, αφού σε αυτό προστέθηκαν ο Τάκης Δρόσος και ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Ο Δ. Δρόσος που είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ ανέλαβε την προετοιμασία της ομάδας το τελευταίο διάστημα ως άμεσος συνεργάτης του Τάκη Κουτσονάσιου, ενώ ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Λετονία και διευρύνουν το τεχνικό επιτελείο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο γήπεδο Καμινάδων, ενώ, μέχρι τώρα οι Ελπίδες έχουν δώσει τρία φιλικά με αυξανόμενο δείκτη δυσκολίας, όσο εισέρχονται στην τελική ευθεία για τη μεγάλη ώρα του «σεντονιού».