Διευρυμένη διοίκηση στον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΣΚ Μέλι Αττική στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην οποία εκλέχθηκε το νέο ενισχυμένο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του αθλητικού σχεδιασμού του ΑΣΚ, Χρήστος Δεληγιάννης, ο οποίος έκανε ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων χρόνων, ενώ ανέλυσε και μελλοντικούς στόχους του συλλόγου. Στη συνέχεια μίλησε για το όραμα των ανθρώπων που βρίσκονται στη διοίκηση για την εξέλιξη και προώθηση παικτών από την Καρδίτσα, η οποία λόγω των πολύ γρήγορων επιτυχιών δεν μπόρεσε να προχωρήσει. Όπως υπογράμμισε λόγω των τρομερών απαιτήσεων της Α΄2 σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο, θα πρέπει η ομάδα να στραφεί και πάλι στο πλάνο της εντοπιότητας, παραμένοντας παράλληλα ανταγωνιστική. Επίσης ζήτησε να μείνει ο κόσμος να παραμείνει προσγειωμένος και να καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιήσει τουλάχιστον τώρα την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Basket League. Κλείνοντας τόνισε πως η διεύρυνση και ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται με στόχο να έχει ο ΑΣΚ όλα τα εχέγγυα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Ο ταμίας του ΑΣΚ, Φάνης Καϊμακάμης, από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως παρά την αύξηση των εσόδων λόγω της μεγάλης στήριξης των φιλάθλων, υπάρχει και μια ραγδαία αύξηση των εξόδων λόγω των υποχρεώσεων της Α΄2. Επίσης τόνισε πως δόθηκε μέρος του μπάτζετ για να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας(έφοροι, τεχνικό τιμ, φροντιστές κλπ) με στόχο την ανάπτυξη της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Ζήσης, ζήτησε από την πόλη να κατανοήσει πως ο ΑΣΚ ανήκει αποκλειστικά στο Νομό.

Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΣΚ, Γιώργος Χριστούλας, τόνισε πως η ομάδα έχει ξεπεράσει τα 200 μέλη, όμως το ζήτημα είναι να η ενεργή συμμετοχή. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Νέο Κλειστό, το οποίο όπως τόνισε μπορεί να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα και να βοηθήσει την Καρδίτσα γενικότερα αλλά και τον ΑΣΚ να πετύχουν το κάτι παραπάνω.

Η νέα Διοίκηση του ΑΣΚ αποτελείται από 17 μέλη (11 τακτικά-6 αναπληρωματικά) και θα απαρτίζεται από τους εξής:

Γατσαποστόλης Στέφανος
Δεληγιάννης Θωμάς
Δεληγιάννης Χρήστος
Ζήσης Χρήστος
Καϊμακάμης Θεοφάνης
Κωτούλας Γρηγόρης
Μακρυνίκας Αντώνιος
Μπανιός Κωνσταντίνος
Μπολιώτης Βασίλειος
Μπούρας Στέλιος
Ντανοβασίλης Λεωνίδας
Νταφόπουλος Δημήτριος
Σπανός Γεώργιος
Τσιαμούρας Γεώργιος
Χατζής Χρήστος
Χριστούλας Γεώργιος
Ψημμένος Ιωάννης

Για την ανάδειξη μελών στην Εξελεγκτική Επιτροπή ορίσθηκαν:

Ευθυμίου Αθανάσιος

Καλτσά Ρέα

Παπαδοπούλου Αγλαΐα

Τσουράκης Λάμπρος