Διευκρινιστική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής των μελών του ΑΣ Αναγέννηση

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προέβη η διοικούσα επιτροπή των μελών του ΑΣ Αναγέννηση, μετά τη χθεσινή (24/7) Γενική Συνέλευση που έδωσε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Όπως τονίζεται από τους κυρίους Λάμπρο Μπίρδα, Γιώργο Κατσίκη και Κωνσταντίνο Μπαλτά, η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη θα είναι αγαστή και μέσω αυτής της προσπάθειας δεν επιδιώκεται η προεδρία ή κάποιος άλλος διοικητικός τίτλος, παρά μόνο η οργανωτική δομή στη νέα πραγματικότητα της αντρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή των μελών του ερασιτέχνη ΑΣΑ 1904 αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα εξής:

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ποτέ δεν δήλωσαν ότι επιθυμούν την προεδρία η άλλο τίτλο που έχει σχέση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑ 1904.

Ο ρόλος που ανέλαβαν έχει συγκεκριμένη στόχευση και χαρακτηριστικά που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η οργανωτική δομή και η παροχή βοήθειας προς το αγωνιστικό ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου που πρέπει να κατέλθει στην Γ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία .

Ούτε επενδυτικό σχήμα αποτελούμε ούτε περισσότερο διοικητικό με την έννοια της ευθύνης των υπογραφών μας.

Προφανώς και δεν αποτελούμε κλειστό κλαμπ και η συμμετοχή του οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει είναι μια ανοιχτή διαδικασία .

Η ερασιτεχνική ΑΣΑ 1904 έχει Πρόεδρο και μέλη που τον διοικούν, και σε αγαστή συνεργασία μαζί τους, αποφασίστηκε να δοθεί μια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της νέας πραγματικότητας.

Λάβαμε την ομόφωνη στήριξη – ανάθεση από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και με αυτή την τιμή οδηγούμε τις εξελίξεις.

Χρειαζόμαστε την έμπρακτη συμμετοχή και οικονομική στήριξη των φιλάθλων της ομάδας για να πάει το εγχείρημα μας όσο το δυνατόν πιο μακριά .

Με τιμή,

Μπίρδας Λάμπρος – Μπαλτάς Κωνσταντίνος – Κατσίκης Γεώργιος»